کمپانی پرولایت به ارائه محصولات با کیفیت در دنیا معروف است. این کمپانی همواره در جهت پیشبرد اهداف خود برای دستیابی به بالاترین سطوح کیفیت تلاش می کند و دارای خط تولید در ایالات متحده، چین، انگلستان و رومانی است. کمپانی پرولایت به طور مستمر ابزارها و روش های خود را برای رسیدن به بالاترین کیفیت ارزیابی می کند و از قابل اطمینان بودن محصولات و سازگاری آنها اطمینان حاصل می کند. کمپانی پرولایت، بزرگترین واحد تحقیق و توسعه (R & D) را در میان تمامی شرکت های تولید کننده رزین داراست. محققان کمپانی پرولایت قادر به تولید محصولات جدید و ارائه راه حل های نوآورانه جدید متناسب با نیاز بازار هستند.

گالری

اطلاعات تماس

021-79315

تهران - خ شریعتی

رزین سختی گیر پرولایت مدل C104Plus

رزین سختی گیر پرولایت مدل C104Plus

رزین سختی گیر پرولایت C104plus یک نوع رزین کاتیونی ضعیف است که هنگام فرایند تبادل یونی با آب، یون بی کربنات آب را که باعث سختی آن می شود، جذب کرده و به جای آن یون هیدروژن به آب اضافه می کند.

رزین سختی گیر پرولایت C104plus از استانداردهای معتبر جهانی مانند استاندارد های WQA و NSF/ANSI-61 برخوردار است، این رزین در کشور انگلیس و توسط شرکت پرولایت با کیفیت بسیار بالا تولید می شود. قیمت رزین کاتیونی سختی گیر پرولایت مدل c104plus بر اساس شرایط بازار، نوسانات ارز، واسطه ها و بسیاری از فاکتورهای دیگر متغیر است.

بسته بندی رزین C104Plus

این رزین سختی گیر کاتیونی مرغوب تحت لیسانس انگلستان و در بسته بندی 5 و 25 لیتری به بازار عرضه می شود.

کاربردهای رزین پرولایت مدل C104plus

  • جهت قلیایی زدایی استفاده می شود.
  • به منظور یون زدایی (یونیزه کردن) از آب استفاده می شود.
  • جهت نرمسازی آب استفاده می شود.
  • به منظور حذف بی کربنات و سختی موقت آب استفاده می شود.

مزایای رزین سختی گیر پرولایت مدل C104Plus

  • ظرفیت یونی بالا در حذف سختی آب
  • دارای عملکرد سینتیکی (جنبشی) عالی برای جایگزینی یون هیدروژن با یون های بی کربنات موجود در آب سخت
  • پایداری فیزیکی و شیمیایی بسیار عالی و بازیابی آسان
  • عمر مفید بالا (حدود 8 تا 10 سال)
  • نصب و بهره برداری آسان
  • دارای استانداردهای جهانی مانند استاندارد WQA از انجمن کیفیت آب، استاندارد NSF/ANSI-61 آمریکا جهت اطمینان از سلامت محصول

ویژگی های هیدرولیکی رزین پرولایت مدل  C104Plus

افت فشار: افت فشار در بستر رزین تبادل یونی، به توزیع اندازه ذرات، عمق بستر و حجم خالی فیلتر حاوی رزین و هم چنین نرخ جریان و گرانروی محلول ورودی به رزین وابسته است. فاکتورهایی که هر یک از این پارامترها را تحت تاثیر قرار می دهد، شامل: نوع ذرات فیلتر شده توسط بستر، تراکم غیر طبیعی رزین یا طبقه بندی ناقص بستر هستند و می توانند اثر معکوسی در عملکرد رزین داشته باشند. افت فشار بسته به کیفیت آب ورودی و هم چنین کاربرد و طراحی رزین، نرخ جریان می تواند بین 10 تا 40  گالن در هر دقیقه بر فوت مکعب متغیر باشد.

شستشوی معکوس (بک واش): در طول عملیات بک واش از بالا به پایین در محفظه فیلتر حاوی رزین، بستر رزین باید در مدت زمان حداقل 10 تا 15 دقیقه به حجمی بین 50 تا 70% از کل حجم مخزن برسد. عملیات Backwash باعث آزاد کردن ذرات باقی مانده در میان دانه های رزین شده و دارا بودن حداقل مقاومت در برابر ورود جریان آب به سیستم سختی گیر رزینی را تضمین می کند.

مدت زمان 30 دقیقه برای انجام عملیات بک واش در اولین سرویس، باعث طبقه بندی سطح رزین داخل فیلتر می شود. نکته مهم این است که گسترش بستر رزین با افزایش سرعت جریان ازدیاد می یابد و با کاهش دمای مایع ورودی کاهش پیدا می کند. برای ممانعت از خروج رزین از انتهای بالایی فیلتر، باید از انبساط و گسترش بیش از حد بستر آن جلوگیری شود.

نکات مهم در رابطه با رزین های تبادل یونی

برای استفاده و نگهداری از رزین های تبادل یونی، رعایت نکات زیر ضروری می باشد:

  • رزین های تبادل یونی باید همواره درون آب نگهداری شوند تا کاملا خیس باقی بمانند.
  • پیش از استفاده از رزین سختی گیر، ضروری است که فیلتر رزینی با استفاده از شستشوی معکوس پاک شود تا ذرات رزینی درون مخزن بر حسب اندازه خود مرتب گردند.
  • در صورتی که رزین تبادل یونی مانند رزین سختی گیر C104plus پرولایت، دارای سیکل هیدروژنی باشد. احیای آن معمولاً با استفاده از هیدروکلریک اسید و یا سولفوریک اسید انجام می شود. 
  • مقدار ماده احیا کننده جهت فرایند احیای رزین های تبادل یونی عملاً بیشتر از مقدار استوکیومتری محاسبه می شود و از این مقدار جهت احیای رزین استفاده می گردد.
  • در هنگام بهره برداری از دستگاه سختی گیر حاوی رزین کاتیونی، هدایت الکتریکی آب خروجی از دستگاه نسبت آب ورودی افزایش خواهد یافت. در صورتی هدایت الکتریکی آن کاهش یابد، رزین به حالت اشباع رسیده است.
  • به منظور جلوگیری از رشد باکتری ها در رزین، معمولاً آب را توسط کلرین ضدعفونی می کنند. حداکثر دوز استفاده از کلرین باید 0.1 میلی گرم بر لیتر باشد، زیرا استفاده از مقدار بیشتر از آن می تواند سبب تخریب رزین شود.
  • عمر کاری متوسط رزین ها (با شرایط یک بار احیا در روز) و اگر از آلودگی های رزین صرف نظر شود، برای رزین کاتیونی مرغوب C104Plus پرولایت بین 8 تا 10 سال می باشد، اما در شرایط عملیاتی مطلوب، رزین می تواند عمر مفید بالاتری نیز داشته باشد.

یک دیدگاه بنویسید