کمپانی پرولایت به ارائه محصولات با کیفیت در دنیا معروف است. این کمپانی همواره در جهت پیشبرد اهداف خود برای دستیابی به بالاترین سطوح کیفیت تلاش می کند و دارای خط تولید در ایالات متحده، چین، انگلستان و رومانی است. کمپانی پرولایت به طور مستمر ابزارها و روش های خود را برای رسیدن به بالاترین کیفیت ارزیابی می کند و از قابل اطمینان بودن محصولات و سازگاری آنها اطمینان حاصل می کند. کمپانی پرولایت، بزرگترین واحد تحقیق و توسعه (R & D) را در میان تمامی شرکت های تولید کننده رزین داراست. محققان کمپانی پرولایت قادر به تولید محصولات جدید و ارائه راه حل های نوآورانه جدید متناسب با نیاز بازار هستند.

گالری

اطلاعات تماس

021-79315

تهران - خ شریعتی

رزین سختی گیر آب آشامیدنی پرولایت مدل C100E

رزین کاتیونی C100E از رزین های پرکاربرد و متداول مورد استفاده جهت سختی گیرهای صنعتی و خانگی می باشد به همین دلیل به نام رزین سختی گیر آب نیز شناخته می شود. از جمله استانداردهای جهانی این محصول می توان به استانداردهای  WQA انجمن کیفیت آب و NSF/ANSI-61 آمریکا اشاره کرد، همچنین مطابق با مقررات سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) بخش ۲۱، بند ۱۷۳.۲۵ می باشد. این استانداردها تضمین کننده عملکرد مطلوب رزین کاتیونی C100E در کاهش سختی آب آشامیدنی می باشند.
رزین کاتیونی پرولایت مدل C۱۰۰E از رزین های باکیفیت و خلوص بالا است که از ژل پلی استایرن سولفونات ایجاد شده و جزو رزین های کاتیونی اسیدی قوی محسوب می شود. رزین های کاتیونی، یون های مثبت موجود در آب را حذف می کنند. از این رزین جهت تصفیه موادغذایی، نوشیدنی ها، آب آشامیدنی و آب مورد استفاده در فرآوری مواد غذایی استفاده می شود.
رزین کاتیونی C100E پرولایت مشابه رزین C100  برای سختی گیری آب استفاده می شود و دارای سیکل سدیمی است.
رزین کاتیونی C100 E یک رزین سدیمی می باشد که در تبادل یون با آب، یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب که باعث سختی آن شده اند را با یون های سدیم جایگزین می کند. به این صورت از رسوب گذاری کربنات کلسیم و منیزیم بر روی سطوح و داخل تجهیزات یا ایجاد لکه در بسته بندی مواد غذایی یا کیفیت مواد غذایی در کاربردهای مختلف جلوگیری کرده و از وارد آمدن آسیب ها و خسارات ناشی از رسوبات در تاسیسات ممانعت به عمل می آورد.
رزین کاتیونی C100 E پرولایت یک رزین سطح استاندارد با اندازه ذرات بین 300 تا 1200 میکرومتر می باشد. گروه عملکردی رزین پرولایت C100E از دسته اسید سولفونیک می باشد که یک رزین اسیدی قوی تشکیل شده از دانه های کروی شکل به رنگ کهربایی روشن است. این محصول پر کاربردترین نوع رزین در صنعت تصفیه آب و فاضلاب محسوب می شود.

فروشگاه و وب سایت معتبر پرولایت ایران تامین کننده اصلی انواع رزین پرولایت اصل می باشد که توانسته بهترین قیمت رزین پرولایت c100e  را با ضمانت اصل بودن برای مشتریان فراهم کند. برای اطلاع دقیق یا مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مکانیسم حذف سختی آب توسط رزین C100E

رزین سختی گیر C100E مشابه رزین C100 جهت حذف سختی آب یعنی حذف یون های کلسیم و منیزیم به کار برده می شود. مکانیسم حذف توسط رزین کاتیونی C100E بدین گونه است که هنگامی که رزین در تماس با آب دارای سختی قرار می گیرد، عمل تبادل یون ها صورت می گیرد؛ یعنی یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب سخت با یون  سدیم موجود در رزین تعویض می شوند. بدین ترتیب یون های کلسیم و منیزیم از آب حذف شده و عمل سختی گیری انجام می-شود و خروجی، آبی نرم است که دارای یون های سدیم است.

ویژگی های ظاهری رزین کاتیونی  C100E

رزین کاتیونی C100E از دانه های کروی شفاف تشکیل شده است. این دانه ها ابعادی در حدود ۳۰۰ تا ۱۲۰۰ میکرومتر دارند و حداکثر ۱% دانه ها قطرشان کمتر از ۳۰۰ میکرومتر است.

مشخصات فنی رزین سختی گیر C100E پرولایت

کاربردهای اصلی رزین سختی گیر C100E شامل موارد زیر می باشد:

  • برای سختی گیرهای صنعتی
  • در فراوری و تولید مواد غذایی و نوشیدنی
  • در سختی گیرها جهت تولید آب شرب

تاییدیه های نظارتی رزین کاتیونی C100 E

  • مطابق با مقررات FDA 21 CFR 173.25 برای درمان مواد غذایی، مبدل های یونی
  • دارای گواهینامه کوشر
  • دارای گواهی WQA به استاندارد NSF/ANSI-61

مشخصات فیزیکی و شیمیایی رزین پرولایت کاتیونی c100 e

مشخصات توضیحات
پلی استایرن ژل محدود دما با دی وینیل بنزن متصل شده است ساختار پلیمر
مهره های کروی ظاهر
اسید سولفونیک گروه عملکردی
Na form فرم یونی
1.9 eq/L (41.5 Kgr/ft³) (Na form) ظرفیت کل (حداقل)
46 – 50 % (Na form) حفظ رطوبت
300 – 1200 µm محدوده اندازه ذرات
1 % < 300 µm (max.)
1.7 ضریب یکنواختی (حداکثر)
10 % تورم برگشت پذیر، Na → H (حداکثر)
8 % تورم برگشت پذیر، Ca → Na (حداکثر)
1.27 وزن مخصوص
800 – 840 g/L (50.0 – 52.5 lb/ft³) وزن حمل و نقل (تقریبا)
120 °C (248.0 °F) محدودیت دما

 

مزایای رزین سختی گیر پرولایت مدل C100E

  • ظرفیت عملکرد بالا در حذف سختی آب
  • دارای عملکرد سینتیک (جنبشی) خوب برای جایگزینی یون سدیم با یون های کلسیم و منیزیم موجود در آب سخت
  • پایداری فیزیکی و شیمیایی بسیار عالی و بازیافت راحت
  •  دارای استانداردهای جهانی مانند استاندارد WQA از انجمن کیفیت آب، استاندارد NSF/ANSI-61 آمریکا که به بررسی معیارهای تاثیرگذار بر روی سلامت اجزا سیستم تصفیه آب می پردازد.
  • قابلیت احیا و بازسازی بازیابی موثر رزین
  • مواد و ترکیبات تولید شده کم (حاصل واکنش با آب)
  • یکنواختی و یک دست بودن دانه های رزین

عوامل موثر بر کارایی رزین کاتیونی سختی گیر C100E

کارایی و عملکرد رزین عموما با مقدار سختی موجود در آب خروجی از رزین ارزیابی می شود. کارایی رزین پرولایت C100E در سیکل سدیم به عوامل زیر بستگی دارد:

  • مقدار وغلظت ماده ی احیا کننده مورد استفاده
  • سختی کل و مقدار سدیم موجود در آب ورودی به رزین
  • دبی جریان ورودی به بستر رزین

تفاوت رزین پرولایت C100E با رزین C100

رزین کاتیونی C100E بسیار مشابه رزین کاتیونی C100  است. از تفاوت های رزین پرولایت C100E با رزین C100 می توان به این مورد اشاره کرد که رزین C100E دارای کلاس خوراکی یا اصطلاحا  Food Gradeاست ، بدین معنا که علاوه بر مصارف صنعتی جهت سختی گیری آب آشامیدنی و صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.
همچنین ظرفیت تبادل یونی رزین C100E مقدار  1.9 eq/L است در حالی که ظرفیت رزین C100 مقدار  2eq/Lاست.همچنین عموما قیمت رزین  C100E کمتر از قیمت رزین C100 است.

طول عمر رزین کاتیونی C100 E

رزین کاتیونی C100E در صورت احیای به موقع و صحیح طول عمری در حدود ۸ تا ۱۰ سال دارد. در صورتی که رزین از کیفیت مناسبی برخوردار باشد و از آب شهری تغذیه کند، این مدت می تواند افزایش پیدا کند.

افت فشار در رزین پرولایت c100e

افت فشار در یک بستر رزین تبادل یونی به توزیع اندازه ذرات، عمق بستر و حجم فضای خالی ماده تبادلی و همچنین به سرعت جریان و ویسکوزیته محلول ورودی بستگی دارد. عوامل مؤثر بر هر یک از این پارامترها – مانند وجود ذرات معلق فیلتر شده توسط بستر، تراکم پذیری غیرعادی رزین، یا طبقه بندی ناقص بستر – تأثیر نامطلوبی خواهند داشت و منجر به افزایش افت هد می شوند. بسته به کیفیت آب ورودی، کاربرد و طراحی کارخانه، نرخ جریان خدمات ممکن است از 10 تا 40 BV/h متفاوت باشد.

افت فشار در رزین کاتیونی c100e

شستشوی معکوس

در طول شستشوی معکوس جریان بالا، بستر رزین باید از نظر حجم بین 50 تا 70 درصد برای حداقل 10 تا 15 دقیقه افزایش یابد. این عملیات ذرات معلق را آزاد می کند، بستر را از حباب ها و حفره ها پاک می کند و ذرات رزین را مجدداً طبقه بندی می کند و حداقل مقاومت در برابر جریان را تضمین می کند. زمانی که برای اولین بار در سرویس قرار می گیرد، تقریباً 30 دقیقه انبساط معمولاً برای طبقه بندی مناسب تخت کافی است. توجه به این نکته ضروری است که انبساط بستر با سرعت جریان افزایش می یابد و با دمای سیال ورودی کاهش می یابد. برای جلوگیری از اتلاف رزین در بالای ظرف با انبساط بیش از حد بستر باید احتیاط کرد

نمودار بک واش رزین کاتیونی c100e

توجه:

اگر شما به دنبال رزین خاصی برای سختی گیر آب هستید که در این صفحه ان را پیدا نکرده اید و یا به دنبال لیست قیمت رزین پرولایت سختی گیر هستید می توانید از طریق همین لینک کلیک کنید.

یک دیدگاه بنویسید